Kedai Pertanian Online Fertigasi

1. Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

2. Pada bulan Januari dan Februari, saya sering mendapat banyak email daripada pembaca berkenaan Kedai pertanian Myagri dan ingin membeli input pertanian terutama barang fertigasi daripada Myagri.

3. Hasil perbincangan dan penelitian bersama – sama rakan – rakan, mendapati adalah tepat pada masanya Myagri mempunyai kedai onlinenya sendiri.

4. Tetapi saya masih dengan perinsip saya untuk tidak terlibat di dalam mana – mana perniagaan terutama bidang pertanian sendiri.

5. Adalah menjadi satu kesalahan daripada segi tatatertib dan etika untuk saya berniaga di dalam bidang perniagaan.

6. Justera itu saya mempelawa kepada individu atau syarikat yang berkelayakan serta minat untuk membuat permohonan kepada myagri untuk menjalankan perniagaan di website Myagri ini.

7. Tanpa penglibatan daripada saya. Ibarat macam saya sewakan rumah.

8. Tetapi sebelum itu saya mahu anda sebagai pembaca tentukan sendiri sama ada Myagri perlu mempunyai kedai pertanian online atau tidak?

9. Kuasa di tangan anda.

10. Anda boleh mengundi di poll di widget di sebelah kanan website.

Untitled

11. Sebarang komen dan cadangan adalah dialu-alukan.

ysuhaimi
Latest posts by ysuhaimi (see all)

About ysuhaimi

Penulis jemputan MYAGRI. Dikenali sebagai Dr Mut. Veteran Agronomist, Researcher dan Farmers yang sering menulis berkaitan tentang pertanian tepat guna.
This entry was posted in Event, Info and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kedai Pertanian Online Fertigasi

  1. rasidah soraya majid says:

    saya minat untuk online bisnes myagri online. Perlu tunjuk ajar Tuan spt. Senarai barang dan pembekal2. saya boleh dihubungi hp: 0193367511.

  2. Mail says:

    Memang wajar saudara buka kedai online ini. Ini kerana hanya ada sekerat dua kedai pertanian online. Buka lah..memang molek.

Leave a Reply