Selamat Datang!

Selamat datang, Welcome, Benvenuti, Willkommen ke My Agri[DOT]com[DOT]MY kepada semua user – user. Ini adalah Weblog terbaru mengenai pertanian berteknologi tinggi. Weblog ini akan memberikan maklumat, berita – berita terbaru dalam bidang pertanian.

MyAgri ditubuhkan bagi menimbulkan kesedaran kepada pengusaha serta petani tentang bidang pertanian. Langkah ini diambil apabila terdapat banyak laman – laman pertanian yang tumbuh bagaikan cendawan di dunia siber ini. Rata – ratanya mengambil kesempatan di atas para pengusaha. Ramai pengusaha kehilangan wang akibat konsultan yang tidak bertauliah ini. Justeru itu, MyAgri ini ditubuhkan bagi menyampaikan maklumat yang tepat kepada para pengusaha supaya anda dapat membuat keputusan dengan tepat dalam perancangan melibatkan bidang pertanian. Berkonsepkan “daripada PAKAR kepada pengusaha”, MyAgri sedia menjadi PAKAR RUJUK ANDA dalam bidang pertanian.

MyAgri akan diupdate setiap hari dengan maklumat pertanian yang terbaru. Jadi jangan melepaskan peluang anda untuk melayari MyAgri setiap hari dan waktu. Sebarang pertanyaan anda boleh terus tulis kepada myagri@myagri.com.my

Sampai di sini celoteh perkenalan MyAgri, jumpa kita di posting akan datang.

ADMIN

ysuhaimi
Latest posts by ysuhaimi (see all)

About ysuhaimi

Penulis jemputan MYAGRI. Dikenali sebagai Dr Mut. Veteran Agronomist, Researcher dan Farmers yang sering menulis berkaitan tentang pertanian tepat guna.
This entry was posted in Info and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply