Senarai Peserta Latihan Hands-on Teknologi Fertigasi

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Berikut adalah senarai peserta yang telah terpilih untuk Latihan Hands-on Teknologi Fertigasi yang akan diadakan pada 4 Februari 2014. Hanya mereka yang berjaya sahaja dihubungi melalui telefon. Bagi mereka yang tidak berjaya, mereka akan dimasukkan ke dalam latihan hands-on bil 2/2014 yang akan diadakan pada penghujung bulan Februari 2014. Mereka yang berada di pantai timur juga terutama Kelantan, Pahang dan Terengganu, satu latihan hands-on zon timur juga akan diadakan, nantikan pengumumannya di myagri.

Diharap mereka yang terpilih dapat menghadiri latihan ini. Ini kerana kami menerima lebih daripada 300 permohonan. Walaubagaimanapun Tuan dan Puan dijemput hadir ke Forum Fertigasi pada 5.2.2014.

List Senarai peserta Latihan Hands-on bil 1/2014.

https://drive.google.com/file/d/0B5SkDrS3MoRRSm55MmdGQmNlWWM/edit?usp=sharing

ysuhaimi
Latest posts by ysuhaimi (see all)

About ysuhaimi

Penulis jemputan MYAGRI. Dikenali sebagai Dr Mut. Veteran Agronomist, Researcher dan Farmers yang sering menulis berkaitan tentang pertanian tepat guna.
This entry was posted in Kursus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Senarai Peserta Latihan Hands-on Teknologi Fertigasi

  1. Salam tuan. Nama saya tiada pula dalam senarai. Tetapi dalam e-mail saya, En. Jafni Johari Jiken dah respon mengatakan saya telah diterima untuk menghadiri kursus ini. Macam mana ya situasi saya ni? Saya teringin sangat nak pergi esok sebab memang saya tengah free waktu ni.

Leave a Reply